«

»

Print this Post

Mesajul fostului vicepreședinte al Grupului Socialist din Parlamentul European, Adrian Severin, către alegătorii germani de origine română

Îi îndemn pe alegărorii germani originari din România ca la alegerile de duminică 24 septembrie 2017 să NU îl voteze pe românofobul Martin Schultz. Tot ceea ce acesta a omagiat în public, a insultat în privat, și majoritatea celor pe care i-a înjurat în public, au fost cei din mâna cărora a mâncat și pe cadavrele cărora s-a urcat.

Alegătorii care cu niciun chip nu-și pot da votul Angelei Merkel, au posibilitatea să voteze partidul liberal, dând astfel Germaniei șansa stabilității politice bazate pe guvernarea unei coaliții curate de dreapta, și social-democraților șansa unei victorii cinstite la alegerile următoare, peste patru ani.

O Germanie europeană puternică, așa cum și-o dorește ca aliat România, are nevoie de o social-democrație puternică. SPD nu va redeveni puternic decât după ce se va purifica, debarasându-se atât de liderii toxici, cât și de coalițiile toxice. De aceea, cu cât mai mare va fi înfrângerea tactică a SPD la scrutinul din 24 septembrie, cu atât mai mare va fi victoria strategică.

Permanent link to this article: http://adrianseverin.com/mesajul-fostului-vicepresedinte-al-grupului-socialist-din-parlamentul-european-adrian-severin-catre-alegatorii-germani-de-origine-romana/

2 comments

 1. serbanfl

  Nu vi se pare că acesta-i curentul la modă?! Adică Fr.Hollande sau dragnea credeți că-s diferiți de M.Schultz? Eu nu!
  P.S. În România sunt prevederi ce încriminează corupătorii, alături de corupți. În restul U.E. nu-i la fel? Dacă da atunci de ce nu are nimeni curajul să denunțe PPE pentru fapte de corupție!?! Numai în România a corupt 3 partide, două considerate inițial de stânga, adică PNȚ (PNȚ-CD, după 1989 cu „sprijin” german) și PD și unul de centru-stânga, adică PNL. Până nu se va acționa temeinic vom suporta domnia PPE în toată Europa.

 2. dezideriududas

  “Dilemele se rezolvă prin unificarea contrariilor” a lăsat cu literă de moarte Brancuși posterității. Poate părea anti-democratică formula, dar Brâncuși vedea zborul și nu pasărea, păsările….Poate zborul, în sensul de evoluție a societății, este același lucru….E drept, e greu de evaluat o dilema între atâtea confuzii, atâta artificial, fals și bombastic-țipător…..
  Mai jos , un itinerariu de “retorsiune logică” pe care l-ați trăit “cu arma în mână”, al cărui apogeu îl trăiți acum la Mărășeștiul lui”. Vă rugăm să ne mai dați odată acele detalii cutremurătoare, acum mai focalizat pe subiect și mai extins ca abordare, despre pactul în care dvs. ati crezut iar “partea luminată” a ocultat adevărul mai ceva ca întunericul ! Poate că “Soluția luminată” este totuși învelită într-un “halou întunecat”. Cum, evreii, doar prin religie, acoperă și educația și cultura necesară ?
  http://www.contributors.ro/global-europa/revin-codurile-de-vreme-rea-in-politica-externa-a-romaniei/#comment-322481
  PS N-am mai scris un comentariu pe Contributors de mulți ani, de pe vremea în care cele de pe articolele lui Vladimir Tismaneanu dispăreau într-un “halou nedefinit”….Comentariul de mai sus de pe Contributors este în așteptare, trimis de cateva minute. Dacă nu apare in 24 de ore îl transcriu tot la dvs. Când am inițiat “România începe de la Mare” , m-am gândit că Mare trebuie să fie și autoritatea webmasterilor…., dar, ca și la alte categorii profesionale, și in Bine, nu doar în Rău.

Leave a Reply