«

»

Print this Post

MANIPULAREA GROSOLANA IMPOTRIVA PARLAMENTULUI EUROPEAN !!!

Mi-a atras atentia zilele trecute un trucaj care circula in majoritatea limbilor europene (il puteti vizualiza in josul paginii) si care contine cateva poze asa-zis facute in timpul sedintelor Parlamentului European. Acestea sunt dovada modului in care se incearca manipularea cetatenilor europeni si mistificarea adevarului.

 

1. Singura fotografie din Parlamentul European este prima. Restul provin din unul sau mai multe parlamente nationale. (Priviti diferenta de mobilier!) Asadar este vorba despre o intoxicare pusa la cale de eurofobi.

 

2. Mentiunea privind remuneratia europarlamentarilor este, de asemenea gresita. Indemnizatia lunara a unui europarlamentar este de 7.000 Euro din care se scade impozitul european.

 

3. Regula oficiala in Parlamentul European este aceea ca in sala de plen se sta numai atunci cand iei cuvantul si cand votezi. In rest lucrarile pot fi urmarite din biroul fiecarui euro-parlamentar prin circuitul intern de televiziune. (Spre deosebire de membrii majoritatii parlamentelor nationale, fiecare europarlamentar dispune de un birou propriu iar aceasta facilitate costisitoare se cere valorificata corespunzator.) Asta permite fiecaruia sa lucreze si altceva in timp ce asculta partile de dezbatere care il intereseaza. De asemenea, in paralel cu plenul au loc si alte activitati parlamentare. Exceptiile de la regula au loc atunci cand se discuta subiecte foarte sensibile iar cei care nu au posibilitatea sa ia cuvantul (caci in PE, din lipsa de timp, nu ia cuvantul cine vrea si cand vrea ci numai cand doritorului i se aloca timp de vorbire, printr-o procedura prealabila speciala) vin in sala ca sa ii sustina, prin aplauze, pe cei vare vorbesc sau sa ii dezaprobe, prin manifestari adecvate.

 

4. Fotografia din plenul Parlamentului European nu ar spune, în sine, nimic dacă nu ar fi urmată de celelalte. Nu rezultă de nicăieri că ea ar fi făcută în timpul unei ședințe. Sunt unii europarlamentari care preferă să își petreacă pauzele în sala de plen întrucât acolo este liniște și nu mai pierd timpul cu deplasarea în birourile lor. Este perfect posibil ca poza să surprinda, deci, pauza. Privitorii nu se vor îndoi, însă, că este vorba despre un instantaneu din plen întrucât au auzit mereu că parlamentarii sunt “chiulangii” si instantaneul corespunde asteptarilor lor.

 

5. Pentru a-i insela pe privitori poza facuta in PE este necesară si întrucât cei care au mai văzut anterior la televizor sau în presa sala de plen a PE, o vor recunoaște iar apoi, cu atenția atrasa de personajele surprinse în ipostaze jenante din celelalte poze, nu vor mai baga de seama că este vorba de instantanee din locuri diferite. Întrucât au recunoscut prima poza care nu este chiar scandaloasa (cu atât mai mult cu cât nu se știe dacă este făcută în timpul unei ședințe sau nu), privitorii vor crede că le recunosc și pe celelalte ca fiind din PE. Apoi vor spune ca nu au de ce se îndoi întrucât “au văzut cu ochii lor” dovada “nesimtirii” europarlamentarilor.

 

6. Unghiul din care este făcută singura poza care prezintă sala de plen a PE indică faptul că fotograful s-a găsit în interiorul hemiciclului iar nu la balconul rezervat presei. Aceasta înseamnă că este vorba fie de un fotograf angajat al PE care putea fi acolo în timpul ședinței dar nu avea de ce face o asemenea poza, fie de un fotograf amator de poze de scandal care, însă, putea ajunge în poziția respectivă doar în timpul pauzei când intrarea nu este interzisă

 

Indiferent de criticile justificate care se pot aduce Parlamentului European, avem de a face cu o alta inscenare de proportii pusa in circulatie cu rea credinta. Iata ca nu tot ce se vede este adevarat. Unii profita de prejudecatile cognitive ale cetatenilor, de nemultumirile lor generale care ii fac sa creada orice acuza indreptata asupra conducatorilor politici si de inocenta lor pentru a-i determina sa actioneze intr-o maniera care distruge exact institutiile si / sau personalitatile care le pot fi de folos si ii pot proteja. Intoxicarea prinde tocmai pentru ca informatia falsa „nu este incredibila” pentru cei care nu stiu adevarul iar manipularea reuseste tocmai intrucat informatia falsa, nefiind incredibila, este crezuta fara a mai fi verificata.

 

ACESTA ESTE MAILUL CIRCULAT IN MASA:

Parlamentul european în plen.

Aceste fotografii trebuie să circule..odată și încă odată… și încă odată…

PODUCTIVITATEA PARLAMENTULUI EUROPEAN…

ȘI REMUNERAȚIA DE 12.000 EURO PE LUNĂ !

Deputații europeni de la locul de muncă de la Bruxelles

 

O ADUNĂTURĂ DE DESFRÎNAȚI !

ȘI TU MUNCEȘTI CA UN FANATIC ȘI TE ÎMBOLNĂVEȘTI DIN CAUZA STRESULUI, PÎNĂ LA 62 – 65 DE ANI SAU MAI MULT.

DA, TERBUIE CA ACEST MESAJ SĂ CIRCULE… ODATĂ , DE O MIE DE ORI…NU EZITAȚI SĂ-L ARĂTAȚI ȘI ALTORA

 

Permanent link to this article: http://adrianseverin.com/manipularea-grosolana-impotriva-parlamentului-european/

Leave a Reply