Cui servește conspirația tăcerii?

Dau publicității în continuare un extras din revista presei referitoare la activitatea europarlamentarilor români, distriubuită în ziua de 17 aprile 2014 în Parlamentul European.

Vizitatorii și prietenii paginii mele de FB au putut urmări în transmisie directă sau ulterior citi discursul meu din ziua precedentă, ținut în plenul PE, pe marginea temei celei mai fierbinți a zilei, respectiv presiunile Rusiei în vecinătatea estică a UE și mai ales asupra Ucrainei ( http://adrianseverin.com/un-ultim-discurs-asupra-conflictului-dintre-rusia-si-occidentul-euro-atlantic/ ).

Aceste presiuni fac ca războiul să bată la porțile Europei și mai ales la cele ale României. Despre această intervenție, inclusă de organizatori în prima rundă a discuției, rezervată presedinților de grupuri politice sau reprezentanților lor, și la care Comisarul pentru politica de vecinătate s-a referit apoi în mod special, nimeni nu ar fi putut afla nimic, însă, din presa română. Aceasta vorbește despre fapte nesemnificative ale tuturor celorlalți europarlamentari români, de luări de cuvânt în cadrul procedurii secundare a “atragerii atenției” la încheierea dezbaterilor, dar nimic despre discursul meu.

RevistaP

Nu este pentru prima oară. Întrucât acesta este un comportament standard, consecvent și generalizat, este greu de crezut că aveam de a face cu o coincidență iar nu cu o acțiune coordonată și ordonată la un nivel superior.

Concluzia este că deranjul pe care îl produc este foarte mare. De ce? Probabil pentru că nu sunt, nu am fost și nu am acceptat să fiu în serviciul nimănui, cu excepția celor fără de putere. Din păcate, prin manipulare informatică cineva se străduieste a-i convinge pe aceștia de contrariul.

Permanent link to this article: http://adrianseverin.com/cui-serveste-conspiratia-tacerii/

Leave a Reply

Your email address will not be published.