Contact

[contact-form][contact-field label=’Name’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Email’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Comment’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]

Permanent link to this article: http://adrianseverin.com/contact/

5 comments

1 ping

Skip to comment form

  • Dezideriu Dudas on March 26, 2015 at 8:20 pm
  • Reply

  Buna ziua Domnule Severin,

  Va transmit mai jos ultimele doua emailuri catre d-nul Adrian Nastase. Eu v-am lasat la FET, la sfarsitul conferintei despre Ucraina, acea carte a lui Andrei Paunescu, in vederea promovarii unei intalniri publice la Constanta in data de 29 mai a.c. dedicata Stangii politice.

  D-na Mihaela Draghici – FET, mi-a indicat site-ul dvs….

  Va readuc aminte si de intalnirea publica de la Universitatea Ovidius din anul 2000 organizata de regretatul jurist Dorin Clocotici, ocazie cu care v-am lasat un material in calitate de vicepresedinte fondator al Asociatiei Consultantilor de Investitii.

  Va rugasem la intalnirea de la FET sa avem o intalnire in Bucuresti. Va refac acum propunerea. MOTIVATIA : Nu cred ca d-nul Dorin Tudoran are dreptate cu “Grupul Trocadero”, de unde si posibila mea pierdere de timp cu “Grupul Socola”…Contextul, mai jos, in emailurile catre d-nul Adrian Nastase.

  Daca o veti considera utila, astept coordonatele intalnirii propusa in principiu de mine. Propun ca intalnirea sa aiba loc in Bucuresti, in 1-2 saptamani, la o data si o ora stabilita de dvs.. Locul, deasemenea.

  Intre timp, voi citi si articolele dvs. de pe site. Temele sunt generoase.

  Cu stima,

  Dezideriu Dudas

  tel. : 0734 – 555953
  email : dezideriududas@yahoo.com

  • Dezideriu Dudas on May 17, 2015 at 10:40 am
  • Reply

  Revin asupra comunicarii din 26 martie 2015. Cred ca retineti ca acea carte a lui Andrei Paunescu la care fac referire se numeste “Iobag la stat, iobag la patron “ ( cu tipul de “traduceri” : “eu bag” si “i-o bag”….). Intalnirea din 29 mai nu va mai fi publica ( cu toata apropierea noastra in aceasta etapa de “Cenaclul Flacara”… ) cum au fost cele din 28 mai 2014 si 10-12 decembrie 2009, ci doar dedicata promovarii conceptului de doua intalniri publice pe an deschise, in locatii si la momente cunoscute de comunitati. Nici nu vor mai fi dedicate Stangii ( ultima sambata din mai ) si Dreptei ( ultima sambata din noiembrie ), ci se vor denumi FORUMUL PROFESIILOR ( cea din mai ) si FORUMUL DEZVOLTARII ( cea din noiembrie ). Aceasi tinta de fapt, dar vizualizand esentializat si CALEA….

  Acele celebre “to do” liste folosite cu succes de d-nul Adrian Nastase pentru aderarea noastra la UE pot avea o noua aplicatie, in istoria viitoare de data asta ( relationat cu UE in context, pentru integrare deplina …), prin cele doua intalniri publice comunitare mentionate. Thomas Piketty poate ramane in istoria ideilor cu afirmatia “TRECUTUL DEVOREAZA VIITORUL”. Noi nu vom avea vreodata sansa asta cu vreo idee ( ca sa ramai in istorie cu vreo idee, trebuie ca si “istoria” sa vrea…si “ea” nu prea vrea la “noi”….), dar nu vad de ce n-am incerca sa explicam totusi lumii ca VIITORUL POATE SI SPORI VALOAREA TRECUTULUI…., daca renuntam la defilarile perpetue din fata tribunelor status-quo-ului…

  Desi renuntasem, am revenit in comunicarea cu dvs. printr-o adresa din 14 mai 2015 adresata d-nului Adrian Nastase. Citez din ea : “ Va supun atentiei integrarea d-nei avocat Monica Alexandrescu in echipa PSD. A participat cca. 10 ani la initiativele APADO – intalniri avute intre anii 1996 – 2004, in general la Brasov, cu finantare a unui ONG American . In cadrul intalnirilor se formulau puncte de vedere fata de proiectele de lege ale guvernelor…Participau : Victor Babiuc, Valeriu Stoica ( si d-na…), Renate Weber, si cea mai anticorupta persoana posibila “din parcare” ( desi “parcarea-i goala”, daca tinem cont de concurenta capitalista si de faptul ca “statele mici” sunt intotdeauna vinovate, acum de coruptie….). A acceptat sa organizeze in interiorul PSD un mecanism asemanator. La APADO, focalizarea era pe respectarea drepturilor omului, “vechiul imn al parcarii”….Acum, ar fi nevoie de focalizare pe “noul imn, statul de drept”. Pentru ca la acele intalniri participa si d-nul Adrian Severin, voi relua si eu comunicarea cu el. Poate-poate….Interesanta discutia lui cu Dragos N de pe blogul sau : http://adrianseverin.com/aspiranti-fara-oferta-in-cautare-de-legitimitate/
  Pentru a fi mai explicit trebuie sa precizez acum ca acele puncte de vedere erau si trimise oficial la guverne ( Guvernul Romaniei din perioada respectiva ), ceea ce probabil dvs. si d-nul Nastase cunoasteti.

  Cum vi se paere propunerea facuta “PSD” ? D-na Monica Alexandrescu ar putea constitui acel mecanism cel mult la Constanta, tinand cont de autoritatea necesara unei asemenea intreprinderi. Cum credeti ca ar primi PSD central propunerea ?

  De ce insist sa comunic cu dvs. aici ? Si cand am organizat Asociatia Consultantilor de Investitii de pe Piata de Capital si apoi in privatizarea SC Neptun Olimp SA, am sperat ca ma voi intalni cu profesionistii care stiu si determina directia in care se indreapta Romania. M-am intalnit, e drept, dar doar cu cei care o insotesc….De 25 de ani “vad” aceiasi “combatanti”….

  Dezideriu Dudas

  P.S. Ca fost presedinte Pro Democratia Constanta stiu care-mi sunt limitele permise in cadrul unui lobby. Exista insa extensii necesare asociate “eterialitatii” ( concept al lui Arnold Toynbee, contrapus oarecum celui de “estropiere” folosit de Lucretiu Patrascanu ) care, fara vizualizarea unui personalism energetic national, ne lasa legati de haosul global, in fapt structurilor sale disipative. Cum contrapune d-nul prof. univ. dr. Dumitru Mazilu mostenirea lui Thomas Jefferson cu cea a lui Alexander Hamilton, poate fi o forma de a impaca extensiile de “tip Roma antica” a puterii globale americane cu radacinile ei republicane ( “SUA – o putere imperiala ? “ – Lumea nr. 5 / 2015, pag. 68 )….

 1. Incredibil “curaj”. Cineva a scris comentariul de mai sus, substituindu-ma, crezand ca ma va impresiona. Se inseala. Ramane valabila vorba : ” Apucati-va de-o meserie ! ”

  P.S. Ma voi interesa sa aflu cum e tehnic posibil.

  1. Am lăsat comentariul dlui Dudaș pentru importanța a ceea ce comunică dar am șters comentariul injurios publicat pe această pagină sub numele său. Sunt convins că nu dl Dudaș a scris acel comentariu. Fără a fi expert în materie, cred că acela care a putut intra aici și publica sub numele și adresa altcuiva trecând peste filtrul de urbanitate și pertinență impus noilor veniți, dispune de mijloace pe care un membru obișnuit al rețelei sociale nu le are. Prin urmare iată cu cine mă lupt sau iată cu cine ne luptăm.

 2. JOHANNIS, Demisia si du-te-n PEACE la Mutti!!!

 1. Free Piano

  I am very impressed. I found a lot of informative stuff in your article. Keep it up. Excellent JOB Thx!.

Leave a Reply

Your email address will not be published.